Zomer Inspiratie: de leukste badpakken!

Hallo allemaal!
Terwijl ik deze blogpost schrijf voor jullie is het buiten maar liefst 30 graden! Heerlijk! Ik word helemaal vrolijk van dit zomerse weer, en dit inspireerde mij ook om een leuke zomerse inspiratie blogpost te maken. In deze post vind je de leukste badpakken voor deze zomer! Take a look and enjoy! 🙂

Basics

 

Een zwarte bikini is altijd goed. Het staat iedereen en ik vind het heel sexy omdat het lekker simpel is maar door een uitgesneden rug zie je toch een stukje skin. Floral prints en lemon prints zijn heerlijk zomers en vrolijk! Perfect als je al lekker bruin bent.

Show some skin

 

 

Deze badpakken zijn vrijwel allemaal mooi uitgesneden bij het décolleté en dat maakt het super sexy. Persoonlijk vind ik het gestreepte badpak het leukst. Dit komt door de ver uitgesneden rug.

Be different

 zomer

 

Deze badpakken zijn net even ietsjes anders dan anderen en dat maakt ze iets meer speciaal. Ook deze laten zien dat badpakken super leuk en sexy kunnen zijn. We hebben al snel een bepaald beeld in ons hoofd als we denken aan badpakken, maar toch zijn badpakken super leuk en lekker zomers!

Natuurlijk zijn bikini’s handiger als je lekker een kleurtje wilt krijgen, maar een leuk badpak moet je ook zeker in je kast hebben! Ook zijn ze super handig te combineren met een leuke jeans short, en hoe makkelijk is het dan om een leuke outfit te creëren;). Hopelijk hebben jullie nu inspiratie gekregen voor leuke zomerse badpakken en zo niet, van deze post krijg je zeer zeker ook al heel veel zin in de zomer!

 

 

 

You may also like

6 reacties

  1. Loving all of these, makes me wish I was going on holiday so I could wear pretty swimwear! haha. You have a wonderful blog here too by the way, all your hard work with it is completely paying off! x

    adelelydia.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge