Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette | Review + Look

 

Hi guys! Zoals jullie misschien wel weten ben ik afgelopen week jarig geweest. Van mijn vriend heb ik onder anderen het onwijs mooie Cocoa Blend palette van Zoeva gekregen! Ziet hij er niet prachtig uit?! Alleen al om de verpakking ben ik er spontaan verliefd op geworden. Ik was zo enthousiast dat ik het palette ook direct heb uitgeprobeerd voor jullie. Wat mijn ervaringen zijn met dit palette en of de kwaliteit net zo mooi is als de verpakken lees je vandaag op mijn blog! Lees je mee?

De verpakking

Nouja, zoals ik hierboven al vertelde  ziet de verpakking er echt prachtig uit! Het is een mooie stevige zwart met gouden verpakking. Het palette vind ik er heel erg luxe uitzien terwijl het helemaal niet absurd duur is. Pluspuntje!! Het palette klap je als het waren open, en het sluit magnetisch. Echt ideaal want ik denk dat deze soort verpakking minder snel kapot gaat als een plastic verpakking. Het palette bevat wat meer warme en donkere kleuren, waar ik op dit moment heel erg fan van ben! Er zitten wat bruinde tinten in maar ook weer wat meer paarse/rode tinten. Over de kleuren ga ik het zo nog uitgebreid hebben. Op het uiterlijk van het palette heb ik dus niks aan te merken!

De kleuren

Zoals ik al zei bevat dit palette veel warme, bronzen en donkere kleuren. Op dit moment draag ik heel graag dit soort kleuren. Ik heb zelf groen/bruine ogen dus hier passen dit soort kleurtjes wel goed bij vind ik. Ik ben het meest benieuwd naar de kleuren: Warm Notes, Pure Canache & Subtle Blend.

Rij 1: Bitter Start – Sweeter End – Warm Notes – Subtle Blend – Beans Are White
Rij 2: Pure Canache – Substitute For Love – Infusion – Delicate Acidity

Swatches

En dan is het tijd voor het geen waar ik toch altijd wel het meeste zin in heb wanneer ik een product ga uitproberen, namelijk het swatchen! Hier zie je toch altijd wel meteen of de oogschaduws een goed pigment hebben en of de kleuren mooi overkomen op de huid.

Links zie je de bovenste rij met kleuren en rechts zie je de onderste rij met kleuren. Mag ik even een momentje voor dit pigment? …. Oke 1 woord: WAUW. Kijk natuurlijk was ik al enthousiast en had ik best hoge verwachtingen over dit palette. En door het uiterlijk en het merk verwachtte ik ook zeker niet dat het heel slecht ging zijn,  maar zo goed? Ik ben echt zo blij als een kind in een snoepwinkel (kan dat?). Ik kan nu al helemaal niet wachten om de oogschaduws op mijn ogen te gaan gebruiken!

Ooglook

Ik heb voor jullie een ooglook gemaakt met dit palette om te laten zien hoe de kleuren uitpakken op mijn oog.

Ik heb als eerste de kleur Sweeter End over het gehele ooglid aangebracht en heb dit een beetje naar boven uitgeblend. Daarna heb ik heel subtiel Delicate Acidity in mijn crease geblend. Vervolgens heb ik de kleur warm notes op mijn ooglid aangebracht. Als laatste heb ik onder de onderste wimperrand de kleuren Warm Notes en Delicate Acidity subtiel aangebracht voor een nog beter effect.

Wat ik merkte bij dit palette is dat er veel minder fall out is dan bij de andere oogschaduwpalettes die ik heb geprobeerd. Het is er wel, maar minimaal. De oogschaduws zijn heel creamy en blenden makkelijk uit. De kleuren met veel shimmer erin moeten voor mijn gevoel iets vaker over elkaar heen worden aangebracht om de kleur zo optimaal mogelijk te maken maar dit is niet perse nodig.

Conclusie

Pluspunten
✓ Ziet er luxe uit
✓ Praktisch formaat
✓ Stevige verpakking
✓ SICK pigment
✓ Erg creamy en maar een klein beetje poederig
✓ Makkelijk te blenden

Minpunten (het is niet eens echt een heel groot minpunt)
✗ De kleuren met de meeste shimmer erin moeten iets vaker opgebouwd worden voor mijn gevoel.

Al met al zou ik het palette zeker aanschaffen! Het palette is voor €22,00 te koop bij onder anderen Douglas. Shop hem hier.

Wat vind jij van dit palette en de review? Let me know!

Volg je me al op instagram, facebook & bloglovin?

You may also like

19 reacties

    1. Jaa dat is hij zeker! De prijs is echt heel erg goed te doen als je ziet wat voor een kwaliteit en pigment je ervoor terug krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge