Update: wat gaat er veranderen op mijn blog?

Hi lezers,
Vandaag heb ik even een update voor jullie. Er gaan wat dingen veranderen op mijn blog aangezien ik er een beetje regelmaat in wil laten komen. Dit is zowel voor jullie fijn maar ook voor mij heel fijn!
Een goede planning is het halve werk!
Deze blogpost is dus bedoeld om jullie een beetje op te hoogte te stellen van mijn planningen zodat jullie weten wanneer je wat kunt verwachten op Simplyfem.nl

Update: Op welke dagen kunnen jullie een artikel verwachten?

Ik ga vanaf oktober de dagen maandag en vrijdag mijn vaste uploaddagen maken. Dus elke maandag en elke vrijdag kunnen jullie om 8 uur ’s ochtends een artikel verwachten. 2 dagen is natuurlijk niet heel veel maar dit is voor mij het fijnste te combineren met mijn studie die ik hiernaast volg. Het kan zijn dat er eens een extra artikel online komt. Ik zal proberen dit zo vaak mogelijk te laten gebeuren. Ik ga mijn best doen!

Update: Ideeën, samenwerkingen en vloggen?!

Ik heb zo enorm veel ideeën en al een groot deel hiervan zijn momenteel in werking! Hier ga ik natuurlijk nog niet teveel over vertellen want dan is het niet meer spannend. Ook komen er samenwerkingen aan waar ik enorm enthousiast over ben. Ik vind het enorm leuk om andere bloggers te leren kennen en jullie ook kennis te laten maken met andere bloggers!
Ik ga hele leuke dingen doen voor mijn blog en ik zit er aan te denken om dit te gaan filmen voor jullie. Het zullen geen professionele vlogs worden maar gewoon korte filmpjes uit mijn dagelijks leven. Natuurlijk ga ik alleen maar filmen als ik iets bijzonders op de planning heb staan! Ook heb ik geen echte vlog camera maar ga ik mijn best doen om het er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Ik hoop dat ik jullie goed op de hoogte heb gesteld van de veranderingen op mijn blog. Ik heb super veel zin om allemaal leuke nieuwe en spannende dingen te gaan doen en dit voor jullie vast te leggen!
Vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven. Hier geef ik regelmatig informatie en kleine updates!

liefs, femke
[wdi_feed id=”1″]

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge