Trend: Minimalistische sieraden | Lifeaswetreatit

Hi allemaal!

Vandaag schrijf ik een blogpost die ook op www.lifeaswetreatit.com komt te staan. Zij vroegen mij of ik het leuk zou vinden om een leuke post over sieraden te schrijven, en daar hoefde ik niet heel lang over na te denken. Ik houd van sieraden en ik houd van schrijven, wat wil je nog meer? Ik dacht waarom ga ik niet iets schrijven over de trend die je nu bij letterlijk iedereen ziet? Namelijk: minimalistische sieraden

Het is heel lang in geweest om statement kettingen en armbanden te dragen om een basic outfit weer wat op te fleuren. Tegenwoordig zie je veel meer drukkere en apartere outfits (super tof!) en dan juist minimalistische sieraden erbij. Je geeft je outfit dan toch net die leuke details en hoppa je outfit is klaar!

Er zijn heel veel geometrische vormen te vinden bij de sieraden tegenwoordig. Ik houd er zelf wel van en ben daarom ook heel blij dat het weer helemaal in is nu! Een sieraad is toch wel het gene wat jouw outfit en uitstraling die persoonlijke touch geeft. Sommige mensen houden van goud, andere hebben liever zilver. De een houdt van geometrische vormen de ander van hangertjes. Het kan allemaal! Omdat je zo ontzettend veel keuze heb tegenwoordig wordt er veel met elkaar gecombineerd. Ik heb een aantal foto’s gemaakt van wat minimalistische sieraden die ik jullie graag wil laten zien! Kijk je mee?

Je ziet hier een gouden ”bangle” armband met aan een kant een steen. Het is een hele simpele armband maar het geeft toch net iets mer uitstraling aan een eenvoudigere outfit. Ook zie je hier een ring met een steen, ook weer heel basic maar heel tof. De andere hand zie je dadelijk beter.
Aan de andere hand draagt het model hier een gouden armband met subtiele studs & wat gouden kralenarmbandjes. Ze heeft dit gecombineerd met een gouden ring met een groenige edelsteen erop. Helemaal tof! Vind je niet?

Dan wil ik het nog even over 1 ding hebben, namelijk de chokers! Ik zelf ben er eerlijk gezegd geen hele grote fan van, simpelweg omdat ik het bij mij zelf niet heel mooi vind staan. Ik weet wel dat er heel veel meiden zijn die deze trend enorm leuk vinden en chokers met veel plezier dragen. Daarom wil ik het toch even aan bod laten komen. Chokers zijn op dit moment helemaal hot en worden door veel meiden gedragen. Bij andere meiden vind ik chokers dan weer wel heel leuk staan. Het geeft een wat stoerdere touch aan je outfit. Wanneer je dan een wat lievige outfit combineert met een choker kan dit hele leuke resultaten opleveren.

Hier draagt het model een choker met een gouden hangertje eraan, het hangertje heeft een marmer printje en staat heel erg tof bij het T-shirt wat ze draagt!
Het model draagt hier alle sieraden die ik in het artikel benoemd heb. Hier zijn echter nog 2 kettinkjes aan toegevoegd. Ze draagt hier 2 gouden kettinkjes met aan de een een hangertje van een maan en aan de andere een hangertje van een zon. Door het ene kettinkje iets strakker te doen dan de andere creëer je dat laagjeseffect en het is stunning!

Uiteindelijk maken minimalistische sieraden je outfit net zo leuk en persoonlijk als statement sieraden! Hierboven heb ik nog even een foto gezet van het model waarbij je alle sieraden die ze draagt even goed kunt zien. Het maakt bij deze trend helemaal niet uit of je goud of zilver mooier vindt, of je kraaltjes of staal leuker vindt want het kan nu allemaal. Maak je outfit net iets levendiger en persoonlijker door jouw favoriete minimalistische sieraden toe te voegen!

Wat is jouw favoriete sieraad? Laat het me weten in de comments!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge