TASTEA | 30 Dagen Detox | Review

Hi allemaal!
Vandaag kan je alles lezen over deze 30 dagen detox van Tastea!
Veel leesplezier!

Over Tastea

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende 100% natuurlijke theekruiden combinaties kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!

Over de 30 dagen detox thee van Tastea

Dit zegt Tastea zelf over de 30 dagen detox thee:

Begin vandaag nog met de tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe gezonde en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? Dan is de 30 dagen kuur perfect voor jou. Beide theetox kuren kunnen bijdragen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Het product is 100% natuurlijk waardoor resultaten kunnen verschillen per persoon.

De Tastea 30 dagen detox thee kan je ondersteunen bij:

 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel

Tastea Detox Morning

 

Ingrediënten Detox Morning:

Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

LET OP: Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Wat een beetje mijn fout was is dat ik me niet zo goed heb ingelezen over detoxen met thee. Ik dacht, ach ik drink gewoon die thee ’s ochtends en ’s avonds en dan zal het wel goed komen. Maar er zijn dus toch wat dingen waar ik rekening mee had moeten houden. Ik drink eigenlijk altijd ’s ochtends vroeg gelijk een kop thee zonder dat ik ontbeten heb omdat ik heel vroeg in de ochtend altijd wat moeite heb met ontbijten. Wanneer ik dan iets heb gedronken gaat het wel. Dus ik zette dit ritueel door met de detox thee. Niet zo handig blijkt dus achteraf want ik werd onwijs misselijk! Ik raad je dus echt aan om eerst wat te eten of de thee tijdens het ontbijt te drinken. Toen ik dit ging doen ging het zeker beter!

 

Toen ik voor het eerst de thee zag was ik een beetje in de war, ik drink eigenlijk nooit losse thee maar altijd thee uit zakjes. Voor mij was het dus best een raar gezicht. Het rook echter wel heel erg lekker fris. De geur is wel heel heftig als je hem voor het eerst ruikt, maar hier ben ik vrij snel aan gewend geraakt.

De smaak van de morning thee is vrij heftig, de citroensmaak is heeeel duidelijk aanwezig. Eigenlijk is dit wel heel erg lekker als je er eenmaal aan bent gewend. Het is een lekkere verfrissing ’s ochtends om wakker te worden.

Tastea Detox Evening

Ingrediënten Detox Evening:

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

LET OP: Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

De avondthee is nog heftiger, deze ruikt niet zo zeer heel fris maar gaat meer de kruidigere kant op. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze helemaal niet lekker vind. De smaak wordt wel wat ”normaler” naarmate ik de thee aan het drinken was maar ik ben hem helaas nooit echt lekker gaan vinden. Mijn voorkeur gaat toch echt uit naar fruitige, frisse thee.

De Tastea theebeker

 

De theebeker van Tastea heeft een aantal onderdelen. De theebeker is dubbelwandig dus je kunt hem losdraaien. In de grootste beker kun je dus bijvoorbeeld je losse thee doen als je het mee wilt nemen naar bijvoorbeeld school of je werk. Bij de theebeker zit ook een filter. De filter past perfect in de theebeker en zorgt ervoor dat je in je thee niks van losse blaadjes proeft, want dat is natuurlijk niet zo lekker. De deksel van de theebeker heeft een drinkgaatje zodat het makkelijker te drinken is. Het handige van deze beker is dat je thee ontzettend lang warm blijft. Vaak als ik thee heb gemaakt zet ik het neer omdat het nog te warm is en dan ga ik even verder met wat ik aan het doen was. Ondertussen is dan altijd mijn thee weer koud (zucht…). Voor mij is deze beker dus echt een uitkomst.

Het nadeel van deze beker vind ik dat hij niet lekvrij is. Ik weet niet of het bij alle bekers is of dat die van mij misschien toevallig stuk was, ik mailde naar Tastea om het even te vragen waarop ze me zeiden dat de beker niet bedoeld was om mee te nemen (oeps). Ik had de beker dus met de thee erin mee naar school genomen omdat ik al heel vroeg aanwezig moest zijn. Ik ging er eigenlijk vanuit door het handige design dat de beker wel bedoeld was om mee te nemen zodat je je thee onderweg of op je bestemming ook nog kon drinken. Wanneer je deze beker aanschaft voor deze bedoelingen is hij niet zo handig dus..

Maar voor thuis als je hem gewoon kan neerzetten is de beker super fijn!

 

Wat heeft de detox thee voor mij gedaan?

Ik wil even het bovengenoemde lijstje met jullie afwerken over wat Tastea over thee belooft en wat het voor mij ook echt heeft gedaan.

Boosten van je immuunsysteem: Hmm.. ja wat moet ik zeggen. Ik heb hier niet zo heel erg veel van gemerkt. Maar kan je dit echt goed merken?

Verbeteren van de huid: Nee, maar dit ligt meer aan mijn huid dan aan de thee haha. Ik ben een tijdje geleden gestopt met de pil waardoor mijn huid een grote ramp is geworden, niks hielp. Geen crèmepjes, geen medicijnen, geen lotions niks. Nu ik de pil toch weer slik is mijn huid pas aan het verbeteren. Dat de thee voor mij op dit gebied niks heeft gedaan heeft dus andere redenen.

Afdrijven van vocht: Niet zo veel van gemerkt.

Verminderen van opgeblazen gevoel: Dit heb ik wel echt gemerkt. Ik heb dit gevoel snel wanneer ik iets heb gegeten en ik merkte echt dat dit minder was in de periode dat ik de thee dronk!

Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan: Dat de thee afvalstoffen heeft afgedreven heb ik wel degelijk gemerkt. Je ziet heel duidelijk dat je urine een stuk donkerder is aan het begin van het traject en heel helder is aan het einde. Gewichtsverlies kan ik helaas niet zeggen.

Ondersteuning bij stress en vermoeidheid: Hier heb ik ook niet zo heel veel verandering in gemerkt tijdens het drinken van de thee.

Verhogen van je weerstand: Nou ja, mijn weerstand is een en al drama. Laten we het daarop houden..

Ondersteuning bij je stofwisseling: Ik heb eigenlijk altijd een vrij langzame stofwisseling gehad. Hier heb ik door het drinken van de thee niet echt veel verandering in gezien.

Ondersteuning voor een goede nachtrust: Gek genoeg heb ik hier echt verandering in gemerkt! In de periode dat ik de thee dronk sliep ik veel rustiger ’s nachts. Ik ben een hele slechte doorslaper en word best wel vaak wakker ’s nachts. Maar nu ik de thee dronk heb ik echt nachten doorgeslapen. PLUSPUNT!

Onderdrukken van honger gevoel: Ook dit heb ik heel erg gemerkt, misschien wel het meeste van alles. Ik merkte in de afgelopen 30 dagen dat mijn honger gevoel een stuk minder was als ik echt 2x per dag de thee dronk. Natuurlijk niet meteen op het begin want dan moet de thee zijn werk nog doen, maar richting het midden merkte ik dit echt wel!

Conclusie:

De thee heeft wel degelijk dingen voor mij verbeterd of ondersteund. Ik sliep er beter door, ik had minder honger tussen mijn maaltijden door, ik moest veeeel vaker naar de wc, het heeft al mijn afvalstoffen eens mijn lichaam uitgeschopt en ik had niet meer zo vaak een opgeblazen gevoel na het eten. Nee, de thee heeft inderdaad niet alles verbeterd, maar zoals je wel kan lezen hierboven spelen er enorm veel persoonlijke en lichamelijke factoren ook een rol of zo’n thee wel of niet werkt voor jou. Toch kan ik je enorm aanraden om eens de 30 dagen detox van Tastea te doen! Dan kan je zelf kijken of het iets heeft gedaan voor je of niet, en dan is lichaam eens helemaal opgeschoond!

De 30 Day Detox van Tastea kost €39,95 en je kunt hem hier kopen. Wil je meer algemene informatie over deze thee? Dan kun je altijd terecht op de site van Tastea. Ze hebben ook nog heel veel andere soorten thee zoals:

 • Anti-stressthee
 • Afslankthee
 • Beautythee
 • Ijsthee
 • Concentratiethee
 • Slaapthee
 • Weerstandthee
 • Energiethee
 • Sexthee
 • Zwangerschapsthee
 • Borstvoedingsthee

Dus er zijn genoeg keuzes! Laat me in de reacties weten welke thee jij graag zou willen uitproberen!

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Tastea. Ik heb mijn eerlijke mening gegeven over het opgestuurde product.

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge