Super Tof Accessoiregewei | Ditverzinjeniet.nl

Hi allemaal!
Een paar dagen terug liet ik jullie kennismaken met een lichtbox van Ditverzinjeniet.nl. Ondertussen is de winnares van die winactie ook gekozen (congratzzzz Dyonne!!). En vandaag wil ik jullie toch echt nog 1 super tof item laten zien van deze leuke webshop. Namelijk het Qualy My Little Deer accessoiregewei.

Over het product

Hertengewei voor je accessoires

Als je al je al je ringen, armbanden, oorbellen en kettingen in één doosje doet en je doet het dicht, dan heeft alles zich de volgende morgen opeens samengeklit tot één grote bal van kettinkjes, haakjes en kralen. Om dit te voorkomen hang je je mooiste sieraden in het My Little Deer accessoiregewei van Qualy.

Accessoirerekje in zwart of wit

Het My Little Deer accessoiregewei is een tray waar een hert op ligt. In het gewei kun je je favoriete sieraden ophangen. Onderin is ruimte voor ringen en andere losse dingen. Natuurlijk kan je het gewei ook gebruiken om andere dingen in te doen en aan te hangen, zoals je sleutelbos, fietssleutels en kleingeld. In wit of zwart. Je koopt het My Little Deer accessoiregewei online bij Ditverzinjeniet.nl.

In gebruik

Ik heb het product zelf gebruikt om ein-de-lijk eens mijn sieraden te organizen. Er stond bij mij thuis een enorme bak, en daar had ik al mijn sieraden in gegooid. Ik had de bak ook in een ladekast gedaan zodat niemand zag hoe verschrikkelijk dit uitzag. Toen ik dit accessoiregewei zag dacht ik meteen JA DIT MOET IK HEBBEN!

Ik besloot om al mijn kettingen onderop te leggen omdat deze allemaal net iets te lang waren om echt in het gewei zelf te hangen. Het gewei is wel echt perfect voor al mijn armbanden en het ene paar oorbellen dat ik heb (ik ben echt geen oorbellendrager..).

Het accessoiregewei ziet er echt super netjes en opgeruimd uit en het maakt mijn make-up kastje ook nog eens een stuk gezelliger en vrolijker! Ondanks dat het best vol hangt oogt het naar mijn mening nog steeds leuk en toch opgeruimd. Ik ben echt onwijs blij met mijn accessoiregewei! Heb jij nog ook nog een sieraden organizer nodig? dan ben je bij www.ditverzinjeniet.nl aan het juiste adres!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge