OOTD #3 | Patches Patches Patches

Hoihoi!
Vandaag heb ik weer een ootd voor jullie! Dit keer gaat het voornamelijk om mijn nieuwe schoenen waar ik ontzettend blij mee ben!

Ik werk zoals jullie misschien wel weten in een schoenenwinkel en de nieuwe collectie stroomt binnen. Deze ontzettend leuke laarsjes van Tango zaten hier ook tussen en ik was meteen verkocht! De laarsjes zijn perfect voor nu maar kun je ook nog een hele tijd door dragen. Als het dadelijk hartje zomer is doe ik ze natuurlijk niet aan maar het zijn eigenlijk een soort hoge schoenen i.p.v. laarsjes. Dus ideaal!
De laatste tijd zijn patches natuurlijk helemaal in en zie je het overal. Truien, vesten, sokken, broeken, schoenen echt OVERAL zitten tegenwoordig patches op and i love it! Vandaag staat mijn outfit dus ook geheel in het tegen van patches.

De schoenen

De schoenen zijn legergroen van kleur en hebben Gouden details. De ringetjes voor de veters zijn goud en er loopt een Gouden rits rondom de gehele schoen. Aan de rechterkant hebben de schoenen een army patch zitten. De veters zijn elastiek en zijn dus niet bedoeld om te strikken, dat geeft helemaal niks want ze zitten strak genoeg om je voeten. De zolen zijn zwart en de schoenen zijn volledig van leer. Ik ben echt fan geworden van het merk! Het voetbed van de schoenen is zo ontzettend zacht waardoor ze echt heerlijk lopen. De rondom lopende rits vind ik echt een ontzettend gaaf effect geven maar het maakt het aantrekken van de schoenen wel iets lastiger, hij is namelijk best scherp waardoor ik bij de eerste aantrekken mijn duim heb opengehaald (auwa..). Nu weet ik dat dit kan gebeuren en ben ik er wat voorzichtiger mee, dus ben je van plan om de schoenen te kopen kijk hier dan wel eventjes mee uit!

ootd

De rest van de outfit

Ik draag een nep leren broek en ik heb geeeen idee waar deze vandaan komt want ik heb hem al een hele tijd.. Verder draag ik een trui van de H&M met een minimalistische tekst, deze is helaas online uitverkocht maar er zijn nog genoeg truien te vinden die hierop lijken! Mijn vest komt van de Coolcat, deze heeft ook verschillende patches op zich zodat we toch even in het thema blijven. Ik zal onderaan de post even de beschikbare linkjes zetten.

De linkjes van de schoenen en het vest:
Schoenen
Vest

Ik vind deze outfit echt onwijs leuk en ik draag hem echt met veel plezier, het vest is lekker warm, de nep leren broek geeft een cool effect en de schoenen zijn super trendy en enorm comfortabel! Wat vinden jullie van deze outfit? Let me know in the comments!

 

 

 

Deze post is niet in samenwerking geschreven ik heb alles zelf aangeschaft.

You may also like

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge