Maybelline master strobing stick | Review

Highlighter, ik ben er dol op! Ik denk dat als ik 1 make-up categorie als favoriet moet kiezen dat highlighter toch wel heel erg in de buurt komt.. Van mij mag highlighter altijd aanwezig zijn, en niet alleen maar met speciale gelegenheden of feestjes. Ik had hem al een paar keer zien liggen bij kruidvat maar elke keer liet ik hem liggen, de Maybelline Master Strobing Stick. Zoals jullie weten ben ik enorme fan van de Maybelline Master Contour Stick, dus dan kan de highlighter natuurlijk niet ontbreken! Eens kijken of deze mij ook zo goed bevalt.

De verpakking

whatsapp-image-2016-11-27-at-22-07-41whatsapp-image-2016-11-27-at-22-07-40

Er zijn 2 kleuren in het assortiment. Ik heb gekozen voor de kleur 100 light-iridiscent omdat dit de koelste kleur was. De andere kleur hoef ik niet eens te proberen want bij mijn bleke gezichtje vind ik dat toch niet mooi. De verpakking ziet er mooi en veelbelovend uit!

 

Het product zelf

whatsapp-image-2016-11-27-at-22-07-39whatsapp-image-2016-11-27-at-22-07-40-1

Wauw de stick ziet er echt ontzettend mooi uit. Ik kan echt niet wachten om deze op mijn gezicht aan te brengen. maar eerst even swatchen!

Swatches

whatsapp-image-2016-11-27-at-22-22-09whatsapp-image-2016-11-27-at-22-22-10
Links zie je de swatch zonder filter en rechts met filter. Ja ik heb er maar 1 woord voor.. WAUW.
Ik had hoge verwachtingen van deze stick maar hij heeft deze zeker overtroffen. Nu is het tijd om hem op mijn gezicht aan te brengen. Ik vind het wel lastig want wanneer ik poeder highlighter gebruik kan dit gewoon over mijn matterende poeder. Maar dit zal wat moeilijker gaan met een creamy highlighter zoals deze. Toch wil ik het proberen want zonder mijn foundation af te poederen + de highlighter wordt mijn gezicht voor mijn gevoel te glowy.
Let’s try!

Op het gezicht

whatsapp-image-2016-11-27-at-22-07-42ja
Woah.. het gaat eigenlijk heel goed! Je merkt natuurlijk wel dat het iets minder soepel gaat, maar het resultaat is echt heel mooi. Mijn poeder is niet gaan brokkelen en blijft gewoon op zijn plaats!
Als eerste heb ik de highlighter op mijn jukbenen aangebracht. Dit gaf al een onwijs mooi resultaat! Daarna heb ik de highlighter met mijn vinger nog een beetje onder mijn wenkbrauw aangebracht. Dat maakte de look toch wel helemaal compleet!

Final Look!

Stick
Dit is de uiteindelijke look geworden. Ik zou je wel als tip mee willen geven om eerst al je poederproducten aan te brengen, dus ook je bronzer en blush. Hierdoor kun je je highlighter optimaal aanbrengen. Hij is zeker aanwezig en daar houd ik van! Ik ben bijna zeker dat deze stick een plaatsje in mijn daily makeup bag heeft veroverd!

De Maybelline Master Strobing Stick is te koop bij onder andere kruidvat voor €8,99!

Welke highlighter is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

liefs, femke

You may also like

16 reacties

    1. Het is inderdaad ook wel lastiger dan poeder highlighters! Normaal houd ik ook niet zo van creamy producten, maar ik vond deze er zo mooi uitzien dat ik het niet kon laten!

  1. Ik zag deze toevallig net in het schap liggen van Maybelline! En je review is zo overtuigend dat ik hem denk ik ook ga halen. Wat een prachtige highlight heeft ‘ie <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge