Maybelline Master Strobing Liquid | Review

Hi!
Vandaag heb ik weer een review voor jullie van een highlighter. Een tijdje geleden schreef ik een review over de Maybelline Master Strobing Stick en nu heeft Maybelline ook een vloeibare highlighter in de schappen liggen. Ik kon het natuurlijk niet laten om deze te kopen bij de Kruidvat 1+1 actie dus ik nam hem mee en heb hem getest. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder!

De verpakking

De highlighter ziet er super mooi uit, heel erg luxe en duur terwijl hij prima te betalen is. Wat ik heel erg fijn vind is dat de highlighter een spitse dunne opening heeft en geen groot gat is. Zo kan je echt heel fijn doseren hoeveel product je wilt gebruiken. Dit maakt hem ook veel zuiniger in gebruik.

Het product

Deze Maybelline Master Strobe Liquid 100 Light Highlighter zorgt voor een directe glow en een stralende look. Je kunt de highlighter gebruiken om je jukbeenderen te accentueren of meng deze met je foundation voor een all-over glow.

Ingredienten:

AQUA / WATER / EAU DIMETHICONE GLYCERIN ALCOHOL DENAT. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER PHENOXYETHANOL ISOHEXADECANE CAPRYLYL GLYCOL POLYSORBATE 80 SORBITAN OLEATE DIPROPYLENE GLYCOL TIN OXIDE SODIUM CITRATE TOCOPHEROL ISOPROPYL ALCOHOL CITRIC ACID

 

De highlighter is niet te dik en zeker niet te dun het is echt precies goed. Toen ik het voor het eerst uit de tube zag komen dacht ik echt dat het heel heftig en gepigmenteerd was. Toen ik het op mijn hand deed viel het echter wel mee.

Swatch

Hier kun je heel goed zien dat het een mooi subtiel effect geeft. De highlighter is nog steeds best erg aanwezig maar persoonlijk houd ik hier wel van. Ik heb de kleur 100 omdat dit de lichtste en de koelste kleur was die ze hadden. Persoonlijk vind ik dit mooier op mijn bleke huid. Ik heb zelf op het moment geen hele zuivere huid dus ik mocht het gezichtje van mijn kleine zusje even lenen.

Ik bracht de highlighter deppend aan met mijn vingers op haar jukbeenderen en langs haar wenkbrauwen omhoog. WAUW mag ik enthousiast zijn? Ik denk het wel. Wat een super mooie glow geeft deze highlighter! Ja hij is vrij gepigmenteerd maar het maakt een look wel helemaal af vind ik! Mijn zusje draagt hier geen foundation dus was het heel erg makkelijk om de highlighter aan te brengen. Wanneer je wel foundation draagt raad ik je aan om net als de highlighter sticks van Maybelline het product aan te brengen voordat je een poeder aanbrengt op je gezicht.

De Maybelline Master Strobing Liquid is onder anderen te koop bij Kruidvat voor €8,99! Ik zou zeggen, go and get it!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge