Lovely Phonecases | Collab Casimoda

Hoihoi!
Vandaag staat er een blogpost online over mijn samenwerking met casimoda! Ik mocht bij deze webshop 2 telefoonhoesjes uitzoeken, en dat is natuurlijk onwijs leuk! Ik zag de webshop al een paar keer voorbij komen op het youtube kanaal: AllAboutLeonie.
Ik ging opzoek naar telefoonhoesjes die echt bij mij zouden passen zodat ik er een leuke blogpost over kon schrijven.

Over Casimoda

Casimoda is een webshop met een ruime keuze aan telefoonhoesjes. Ze hebben telefoonhoesjes voor:
♥ Apple
♥ Samsung
♥ LG
♥ HTC
♥ Huawei
♥ Motorola
Wat heel fijn is, is dat je zelf het materiaal van de hoesjes kunt kiezen. Je hebt de keuze uit:
♥ Wit plastic
♥ Zwart plastic
♥ Transparant plastic
♥ Wit siliconen
♥ Zwart siliconen
♥ Transparant siliconen
Je kunt niet alleen telefoonhoesjes kopen op deze webshop maar ook: oordopjes, screenprotectors, touchscreenhandschoenen etc. Ook staat Casimoda ervoor open om telefoonhoesjes op aanvraag te maken, wil je een promotieartikel maken of je telefoonhoesje simpelweg personaliseren dan kan dat ook!
Je betaald binnen Nederland geen verzendkosten omdat het door de brievenbus komt. Je kunt er echter voor kiezen om wel verzendkosten te betalen omdat je dan een track & trace code krijgt waardoor je je pakketje kunt volgen.
Ik heb 1 werkdag gewacht en toen waren de hoesjes al binnen dus dat is echt super snel!

Telefoonhoesje 1: Life is short. Buy the shoes

Ik heb gekozen voor dit telefoonhoesje vol met sneakers omdat ik toch wel redelijk schoenenverslaafd ben (confession). Zoals jullie heel misschien weten werk ik in een schoenenwinkel dus mijn liefde voor schoenen groeit met de week. Toen ik dit hoesje tegenkwam wist ik dan ook direct dat deze een van mijn keuzes zou worden! Ik was er meteen verliefd op.

Ik heb gekozen voor wit plastic omdat ik een hardcase toch altijd iets steviger vind dan een siliconencase.

Telefoonhoesje 2: Wake up and make-up

Het tweede telefoonhoesje beschrijft volledig mijn andere verslaving, namelijk: Make-up. Beauty is eigenlijk wat ik het allerleukste vind om me mee bezig te houden. Ik schrijf er graag over, geef het meeste van mijn geld eraan uit en elke minuut die ik vrij heb van school of werk besteed ik hieraan. Daarom vond ik dit hoesje echt TE awesome!

Wederom koos ik voor wit plastic.

Ik ben echt verliefd op deze hoesjes en ik weet zeker dat ik ze heel vaak ga gebruiken! Wel moet ik erbij zeggen dat ze heel erg lastig van mijn telefoon afgaan ;o. Ik heb echt enorm veel moeite moeten doen om ze om te kunnen wisselen want ik kreeg ze niet makkelijk eraf. Maarja, nu is het natuurlijk ook niet nodig om elke dag je telefoonhoesje te verwisselen!

De hoesjes op Casimoda.nl kosten allemaal rond de 15 euro, en voor deze kwaliteit vind ik dat een hele mooie prijs!
Ik zal de linkjes van mijn telefoonhoesjes hieronder vermelden.

http://www.casimoda.nl/iphone-6-6s-hoesje-buy-the-shoes.html
http://www.casimoda.nl/iphone-6-6s-hoesje-wake-up-and-make-up.html

You may also like

2 reacties

    1. Ja die is ook echt suuuper leuk! Past helemaal bij me 🙂 Ja dat is wel een klein minpuntje maar gelukkig hoef je het niet vaak te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge