Hoe ik mijn wenkbrauwen doe | Mini Tutorial

Hi!
Ik krijg altijd best veel vragen over mijn wenkbrauwen. Welke producten gebruik ik? Is het een poeder of een gel? Hoe doe je je wenkbrauwen? Vandaag ga ik jullie antwoord geven op al deze vragen. In deze blogpost vertel ik jullie over de producten die ik gebruik en laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik mijn wenkbrauwen doe. Lees je mee?

Freedom Eyebrow Pomade – Dark Brown

Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen de brow pomade van Freedom in de kleur dark brown. Ik heb een hele lange tijd de Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills gebruikt. Maar nu mijn eigen haarkleur weer langzaam terug komt vind ik hem de laatste tijd een beetje te hard. Deze pomade van Freedom is ook echt een enorme topper en zeker een goede budget dupe van die van Anastasia!

 

 

 

Voor het aanbrengen van de pomade gebruik ik een eyeliner kwastje van Kiko Milano. Ik vind het persoonlijk het allerfijnst om een schuin afgesneden kwastje te gebruiken. Zo kan je echt mooie strakke lijnen trekken.

Hoe doe ik mijn wenkbrauwen?

Eerst wil ik jullie even laten zien dat mijn wenkbrauwen er zonder dat ze gedaan zijn echt niet zo strak uitzien.

Wat een kaal gebeuren haha. Ik moet zeggen dat ik wel al een redelijke vorm in mijn wenkbrauwen heb zitten. Hier heb ik dan wel een beetje geluk mee. Dit heeft echter wel heel lang geduurd. Ik bleef vroeger vaak te veel weghalen waardoor aan het einde van mijn wenkbrauwen bijna geen haartjes meer zitten. Dit moet ik dus wel echt goed bijtekenen.

Stap 1: lijnen trekken rondom de wenkbrauwen

Ik vind het heel erg makkelijk om eerst zowel onder als boven een mooie strakke lijn te trekken zodat het duidelijk is welke vorm ik wil aanhouden. Het geeft niks als de lijnen nu even erg hard zijn want deze vervagen we later.

Stap 2: invullen van de wenkbrauwen

Nu is het tijd om de ze in te vullen en de harde lijnen te vervagen. Ik vul altijd alleen maar het achterste deel van mijn wenkbrauwen in. Het voorste gedeelte laat ik even voor wat het is.

Stap 3: het voorste gedeelte van de wenkbrauwen

Wanneer ik het achterste gedeelte heb ingevuld, maak ik mijn kwastje helemaal schoon.
Met het schone kwastje veeg ik eigenlijk een beetje van de pomade die op het achterste gedeelte zit naar het voorste gedeelte. Het voorste gedeelte houd ik heel lichtjes.

Stap 4: tijd voor concealer

wenkbrauwen

Ik houd van lekker strakke wenkbrauwen, daarom komt concealer goed van pas. Ik pak een klein plat kwastje en dip deze een beetje in de concealer. Nu ga ik eigenlijk de lijnen die ik op het begin heb gezet strakker maken, zowel onder als boven. Ik zet nog even een lijntje met de pomade eronder omdat ik dit toch wel mooi vindt, en dan zijn ze klaar!

Tip!
Spuit wat haarlak op een wenkbrauwborsteltje en borstel ze dan nog even door. Door de haarlak blijven je ze de hele dag op hun plaats.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Welk product gebruiken jullie? Let me know!

You may also like

10 reacties

  1. Wowie, deze dupe moet ik onthouden van Freedom! Ik wilde namelijk niet al te veel geld uitgeven aan die van Anastasia. Wat doe je je wenkbrauwen mooi zeg!

    1. Ja die van Anastasia is inderdaad duur voor zo’n product terwijl het dus net zo goed maar veel goedkoper kan! Dankjewel X

    1. Dankjewel! Hij is helaas niet echt dunner dan die van Anastasia, droog vind ik hem echter niet. Hij is niet zo duur dus voor de prijs zou je het zeker eens kunnen uitproberen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge