Get inspired! De leukste festival looks!

Hi allemaal!
Het festival seizoen is al van start gegaan, maar mocht je nog niet de perfecte outfit bij elkaar gevonden hebben en mis je wat inspiratie? Dan kun je in deze blogpost de leukste outfits, kapsels en accesoires zien!
To get inspired, scroll down!

Outfit

Wat ik zo leuk vind aan de eerste paar looks is dat ze vrij casual zijn! Ze zijn simpel maar toch heel stylish.

Deze looks stralen voor mij echt puur zomer uit, ik kan niet wachten tot het weer heerlijk weer wordt en ik de echte festival kriebels krijg! Deze looks showen vrij veel been waar ik persoonlijk ontzettend van houd. Het geeft niet direct een super sexy effect maar toch kun je in deze outfits heel goed je mooie lange benen laten zien, en zo vangen ze natuurlijk ook nog zon! Twee vliegen in 1 klap.. πŸ˜‰

Kant, daar wordt iedere fashionista toch blij van? Ik vind het ontzettend sexy zonder dat je te veel bloot geeft van je lichaam. De korte tuinbroek is super leuk, makkelijk te combineren en zit ook nog eens lekker. Perfect voor als je even je inspiratie kwijt bent.

Hair

De messy bun, altijd goed, makkelijk om te maken en je oogt direct super speels!
Vlechten blijven leuk, op welke manier dan ook. Zelf hou ik persoonlijk het meest van een messy vissengraat.

De plaktattoos, ze blijven een dingetje. Als je ze goed combineert zijn ze zeker een toevoeging aan je festival outfit! Je kunt voor subtiel gaan of helemaal out of the box. Beide super leuk!

Als het goed is ben je nu vol inspiratie en kun je gaan shoppen voor je nieuwe festival outfit.
Welke outfit vond jij het leukst? Laat het me weten want ik ben erg benieuwd!

 

You may also like

4 reacties

  1. Super handig zo’n post met alle inspiratie bij elkaar πŸ™‚ Ik vind zo’n plaktattoo op de rug erg mooi, en dat voegt inderdaad echt iets toe aan je outfit. Verder is de eerste outfit met de bandana direct al mijn favoriet, dat zou ik zo dragen naar een festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge