FRESH ‘N REBEL WIRELESS HEADPHONE | WINACTIE + PLAYLIST

Hi guys!
Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een onwijs leuke koptelefoon! Dit is de caps wireless headphone van FRESH ‘N REBEL. Ik heb deze mogen ontvangen van de webshop om deze te testen voor jullie. Ik heb hem zeker goed gebruikt al! Ook wil ik even mijn favoriete playlist op spotify delen met jullie!

Meer over de headphone

De koptelefoon is draadloos en dus kan je hem super gemakkelijk koppelen aan je laptop of telefoon door middel van bluetooth. De koptelefoon komt wel samen met een kabel waarmee je hem ook gewoon kunt aansluiten aan je apparaten, maar draadloos is natuurlijk super makkelijk! Ik gebruik hem de laatste dagen vooral wanneer ik de afwas moet doen of moet stofzuigen omdat dit best wel veel geluid maakt. Ik koppel dan gewoon de koptelefoon aan mijn telefoon en deze houd ik gewoon in mijn broekzak. Zo kan ik lekker mijn ding doen en toch muziek luisteren!

Hoe werkt de headphone precies?

Het is de bedoeling dat je de koptelefoon eerst helemaal oplaadt met de oplaad kabel die je samen met de koptelefoon ontvangt. Daarna zet je hem aan met het middelste knopje, deze moet je even inhouden. Dan gaat er een lampje knipperen en dit betekend dat je apparaat de koptelefoon nog niet heeft gevonden. Wanneer je apparaat de koptelefoon heeft gevonden blijft het lampje branden. Als het goed werkt hij nu ook! De headphone is hier in verschillende kleuren te koop voor €59,99.

Headphone

WINACTIE!

Speciaal voor jullie mag ik een gloednieuwe koptelefoon weggeven! Wie wilt er nu niet een baby roze draadloze koptelefoon?! Dit moet je doen om kans te maken op deze koptelefoon:

♥ Like de Facebook pagina van FRESH ‘N REBEL
♥ Like de Facebook pagina van SIMPLYFEM.NL
♥ Comment hieronder waarom jij deze graag zou willen winnen & laat ook even je e-mail adres achter (hiermee contacteer ik je als je hebt gewonnen!).

Ik kies over een weekje de leukste reactie uit & dan krijgt die gene persoonlijk bericht van mij! Goodluck guys!

Mijn favoriete Spotify playlist van dit moment

You may also like

18 reacties

 1. Wauw helemaal TE GEK,lekker muziek luisteren tijdens mijn favoriete bezigheid poetsen, heerlijk zo ben ik nog sneller klaar en draadloos, geweldig geen kabel die in de weg zit, ik zeg kom maar op, kies mij en maak me blij!!!

 2. Mijn broer heeft al een tijdje een draadloze koptelefoon en daar was ik altijd al benieuwd naar. Nu kan ik hem winnen dus ik zou dit kansje wel willen wagen. ( en ik ben dol op muziek luisteren) 😉

 3. Leeeuk! Een aantal jaar geleden voor mijn slagen heb ik een koptelefoon gekregen van Sony en met veel liefde gebruikt. Helaas merk ik tijdens het sporten dat de draadjes toch wel in de weg zitten, dus deze zou perfect zijn! Plus de kleur natuurlijk. Dat niet te vergeten. Xxx

 4. Mijn dochter is gek op muziek en zou hier heel blij mee zijn. Kan ze zingend door het huis lopen en ik ben gek op deze roze kleur 🙂

 5. Waanzinnige actie en super leuke kleurtjes vooral de roze
  Ideaal voor tijdens het hardlopen en sporten in de sportschool, maar ook voor Mn dagelijkse reis naar en van werk. Geen geklooi met draden , waar ik tijdens het hardlopen nog weleens lelijk over kan vallen…
  Kortom de perfecte oplossing en ik vind ze geweldig!

 6. Ik wil deze graag winnen omdat muziek me zo vrolijk maakt en ik altijd uren luister met slechte oordopjes die na lange tijd pijn gaan doen. Ik zou graag eens een mooie koptelefoon met Goes geluid willen.

 7. Dit is zo ideaal voor op vakantie, zeker omdat ik met het vliegtuig ga, dan hoef ik niet steeds met die kabels te kloemelen hahaha ook als ik van mijn moeder op mijn kop krijg over dat ik weer sta te stofzuigen of dwijlen met mijn telefoon en oordopjes (dat vind ze niet veilig ivm de kabels) is dit echt top! Doordat er geen kabel bij zit zal ze blij zijn en anders hoor ik haar toch lekker niet door die doppen ideaal! En dan die mooie roze, echt gorgous!!

 8. Oooh deze zou echt ideaal voor mijn vakantie op Ibiza! Ik ben fan geworden van Fresh ’n Rebel sinds ik een Rockbox heb gekocht in Milaan. Deze gaat me uiteraard vergezellen op vakantie, maar deze koptelefoon zou echt perfect zijn voor tijdens de reis!

  Ik heb beide pagina’s geliked

 9. Ik ben dol op draadloze koptelefoons! Maar jammer genoeg vergeet ik hem telkens aan te schaffen. Sinds Mats (mijn zoontje) er is, slaapt hij overdag beneden in de box. Maar ik wil dan wel eens ongestoord tv kunnen kijken of op mijn laptop mijn favoriete vlogs. Aangezien de tv meters van mij af staat, moet je hier echt een draadloze headphone voor hebben. Dus ik doe heeeel graag mee met je winactie! Kan ik direct jouw playlist in mijn favorieten zetten, want er staan veel nummers op die ik ook helemaal te gek vind 😉

 10. Ah mooi! Ik heb er 1 van de action en die is wel oké. Maar heel snel leeg
  Het is super handig voor sport en idd bij stofzuigen! Maakt het wat aangenamer! Ik doe mee en hoop dat dit een leuke reactie was ^^

 11. Hey Femke, ik wil als eerste zeggen dat ik het echt super leuk vindt dat je nu een blog bijhoudt en vlogs maakt!! (Ik ken je al sinds een hele tijd terug) Ga hier lekker mee door 🙂
  Verder zou ik graag de koptelefoon willen winnen zodat ik deze lekker kan meenemen op vakantie naar Mallorca. Wat is nou fijner dan aan het zwembad liggen terwijl je je favoriete afspeellijst kan luisteren? Niks toch

 12. Mega leuke koptelefoon!
  Ik zou hem gebruiken tijdens het muziek luisteren en Netflixen, zodat ik ongestoord kan luisteren/kijken en niemand ermee lastig val. En natuurlijk af en toe bij het sporten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge