Fotoshoot | Maudvanmulekomphotography

Hi!
Een kleine twee weekjes terug ben ik gaan shooten met Maud van Maudvanmulekomphotography. Vandaag ga ik jullie er alles over vertellen en natuurlijk ook een paar mooie foto’s laten zien!

Een tijdje terug kwam ik terecht op de Instagram pagina van Maud en ik kon mijn ogen niet geloven.. Wauw wat een prachtige foto’s maakt ze! Maud is 17 jaar & zit in haar eindexamenjaar, daarom vind ik het nog knapper dat ze zo goed bezig is met fotografie! Ze fotografeert al regelmatig voor opdrachten & voor restaurants!

Ik besloot haar een berichtje te sturen met de vraag of het haar leuk leek om wat foto’s te gaan schieten voor mijn blog. Ze reageerde zo ontzettend lief en enthousiast dat ik er meteen heel veel zin in had! We hebben een datum geprikt en wat ideeën bedacht.

Hier zie je een paar delen van de Instagram van Maud!

Toen het zo ver was was ik toch best wel zenuwachtig, ik had nog nooit een fotoshoot gedaan.. en al helemaal niet in het openbaar! Maud wist me heel goed gerust te stellen en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze gaf me onwijs goede aanwijzingen en de shoot ging eigenlijk helemaal vanzelf.. Maud wist verschillende mooie locaties en we zijn dan ook op alle locaties foto’s gaan schieten en er zijn ontzettend mooie resultaten uitgekomen! Ik heb de nabewerking gedaan en de eindresultaten ga ik jullie nu laten zien van een paar foto’s!

Foto’s

Uiteindelijk hebben we meer dan 400 foto’s gemaakt, maar om deze nu allemaal in deze blogpost te stoppen is een beetje veel van het goede. Jullie zullen de andere foto’s nog wel regelmatig voorbij zien komen op mijn blog!

Ik heb de fotoshoot met Maud als heel prettig ervaren en het is echt een super toffe meid! Ben jij nou ook nog opzoek naar een goede fotograaf? Dan kan je Maud een berichtje sturen op haar Instagram!
Ondanks dat ze nog heel jong is stelt ze zich heel professioneel op en merk je aan alles dat ze enorm veel ervaring heeft!

Wat vinden jullie van de foto’s?

You may also like

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge