Etos Rainbow Highlighter | Review

Hi allemaal!
Sow hey, dat is lang geleden. Voor mijn gevoel is het echt 100 jaar geleden dat ik voor het laatst een blogpost heb geschreven. School is nu redelijk rustig en ik heb bijna vakantie, dus dat betekend dat ik weer lekker aan de slag kan met mijn blog! Zoals jullie misschien wel hebben gezien heb ik sinds kort een eigen YouTube kanaal! Afgelopen dinsdag had ik een event van de Etos en dit leek mij de perfecte gelegenheid om mijn eerste vlog te maken!
Ik heb de vlog hier ook even bijgevoegd zodat je hem kunt kijken als je dat nog niet had gedaan! Ik zou het ook enorm leuk vinden als je je zou abonneren en een duimpje omhoog zou doen :)! Maar goed terug naar de review. Op het event van de Etos zat de Rainbow highlighter in mijn goodiebag. Deze Rainbow highlighter ga ik vandaag voor jullie reviewen. Lees je mee?

De verpakking

Wauw het product ziet er ontzettend mooi en veelbelovend uit! Ik ben stiekem wel fan van de Unicorn highlighter van I Heart Make-up, dus deze highlighter trok meteen mijn aandacht! De verpakking is verder gewoon lekker simpel. Ik houd wel van de eenvoudigere verpakkingen, dan gaat alle aandacht lekker naar het product en niet naar het papiertje eromheen (die beland toch alleen bij het oud papier hoppa).

Het product

Het product heet dus de Rainbow highlighter en zou er dus voor moeten zorgen dat je een mooie regenboog glans op je gezicht hebt zitten na gebruik. Ik hoop dat het ook echt bij een glans blijft en dat ik geen heel glitter festijn op mijn wangen heb zitten dadelijk. Ik houd persoonlijk meer van de echte glanzende highlighters dan de highlighters die vol met glitters zitten en dan ook weer na een veeg van mijn gezicht af zijn. Laten we gaan kijken naar de swatches.

Swatches

Oeh wat een pigment! Ik besloot om alle kleuren even apart te swatches zodat ik kon kijken of alle kleuren ook echt aanwezig zijn qua pigment. En dat zijn ze! Ik ben wel een beetje bang geworden dat ik dadelijk een felle streep aan kleuren op mijn jukbeenderen ga aanbrengen, maar hey een beetje kleur in deze wereld is wel op z’n plek toch? Ook zitten er vrij veel glitters in de highlighter en zoals ik hierboven al zei, houd ik daar persoonlijk niet zo van. Maar ik geef de hoop niet op hoor, wie weet is hij wel ontzettend mooi op mijn gezicht!

Op het gezicht

Hmm.. Waar ik eerder nog heel erg positief was ben ik nu een beetje minder enthousiast geworden. De blauwe kleur overheerst ENORM. Ik heb de highlighter gewoon met een waaierkwastje aangebracht en subtiel over mijn jukbeenderen bewogen. Doordat de highlighter zo ontzettend gepigmenteerd is komt er meer kleur vanaf dan echt ”highlighter”. Ik houd meer van de subtiele highlighters die dan toch die extra shine geven aan mijn gezicht. Deze highlighter is niet helemaal mijn ding dus. Maar als je dus wel van kleur en glitters houdt dan is hij top voor jou! wel merkte ik dat toen ik hem eraf wilde halen dat hij er met 1 veeg al helemaal vanaf was. Dit vind ik persoonlijk wel een groot minpunt want ik wil mijn highlighter graag de hele dag op mijn gezicht hebben zitten.

Conclusie

Pluspunten
✓Je kunt de kleuren ook apart op je kwastje doen, dus als je net als ik niet van de blauwe kleur houdt kun je je bijvoorbeeld richten op de goude/gele kleur.
✓Hij is budgetproof.
✓Bevat enorm veel pigment

Minpunten
✗De blauwe kleur overheerst heel erg, hier moet je echt van houden.
✗De highlighter is heel erg snel weer van je gezicht af.
✗Hij bevat heel veel glitters (dit is zeker een persoonlijk puntje dus als jij wel van glitters houdt, hop naar de Etos!)

De Rainbow highlighter is voor (volgensmij) 4,95 te koop bij de Etos!

 

 

 

 

*Ik heb dit product gekregen van Etos en dus niet zelf gekocht.

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge