CityMarble Phonecase | CaseCompany

Hi guys!
Vandaag heb ik even een kort artikeltje voor jullie, ofja eigenlijk een mededeling. CaseCompany komt met een nieuw concept! Jullie wisten misschien al dat je bij CaseCompany je eigen telefoonhoesjes kunt maken. Maar nu komen ze met een gloednieuw concept, en ze hebben mij gevraagd of ik dit zou willen uitproberen en het resultaat te delen met jullie. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan zeker even verder!

Het concept heet: City Marble. Tegenwoordig zie je de Marble print natuurlijk overal, waaronder ook op telefoonhoesjes. CaseCompany heeft hier wel iets heel erg creatiefs mee gedaan! Je kunt nu door middel van bijvoorbeeld Google maps jouw favoriete straat, dorp, stad, land etc. op jouw eigen telefoonhoesje laten maken!

Wat CaseCompany zegt over het concept:

Je geboortestad, die straat waar je voor het eerst verliefd werd of de reisbestemming van je dromen.  Plaatsen hebben een grote betekenis voor ons, ze doen je hart sneller slaan en spreken tot onze verbeelding. CaseCompany maakt het met City Marble™ vanaf nu mogelijk om je lievelingsplaats altijd bij je te hebben.

Onze City Marble™ tool laat je jouw telefoonhoesje personaliseren met jouw lievelingsplaatsen. Voer enkel de plaatsnaam in en kies uit de verschillende soorten filters uit onze collectie. Zoom zover in of uit als je zelf wil en krijg zo een uniek patroon op je smartphone. Maak een ontwerp dat voor jou spreekt.

Mijn ontworpen telefoonhoesje

Ik wil nog altijd onwijs graag een keer naar NewYork! Het lijkt me zo’n onwijs vette stad en ik wil er eigenlijk al van kinds af aan heel erg graag naartoe. Helaas is het er nog altijd niet van gekomen. Het leek me vet om de stad waar ik nog altijd zo graag naartoe wil op het telefoonhoesje te maken, so I did!

Het maken gaat super makkelijk. Je vult eerst de plaats in die je graag op je hoesje zou willen zetten en dan doet de zoekmachine al het werk. Ik wilde eigenlijk de print nog iets meer uitgezoomd hebben. Huh wat? uitgezoomd? Je wilt toch juist de stad zo groot mogelijk op je hoesje hebben? Ja dat klopt. Maar tijdens het maken van het telefoonhoesje probeerde ik de uitzoom tool en er kwam een onwijs mooi marble effect uit. De vakken waren iets groter dus het leek nog meer op marble. Maar helaas was het resultaat wat je beneden op de foto ziet het maximale dat ik kon uitzoomen. Een beetje jammer maar toch is resultaat wel vet geworden!

Je kunt er ook nog voor kiezen om een emoji toe te voegen op je telefoonhoesje. Omdat mijn plaatje zo ver was uitgezoomd besloot ik mijn emoji bij New York te plaatsen zodat ik precies weet waar het ligt.

 

Je kunt een City Marble hoesje maken voor de volgende toestellen:

iPhone
iPad
iPod
OnePlus
Nokia
HTC
Huawei
LG
Motorola
Samsung
Laptop sleeve
Sony

Ook kun je de cover zelf kiezen. Ik heb gekozen voor een transparante hardcase.
Ik zelf heb gekozen om de print zwart wit te laten omdat ik dit mooi vond passen bij mijn rosé gouden iPhone. Er zijn echter nog veel meer andere kleurtjes beschikbaar!
Je kunt hier je eigen City Marble telefoonhoesje ontwerpen voor maar €19,95

 

 *Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en mijn mening is daarom 100% oprecht.

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge