BLUX BOX UNBOXING! | April 2017

Hi!
Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Bluxbox met de vraag of ik de Bluxbox van April zou willen ontvangen. Hier zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik had al vaker de Bluxbox voorbij zien komen op andere blogs en was al een tijdje benieuwd naar deze beautybox! Vandaag ga ik jullie alles vertellen over deze box en laat ik jullie zien wat er deze maand in zit. lees je mee?

 

Over Bluxbox

BLUX staat voor ‘Be Lux’ en is jouw maandelijkse beauty verrassing!
Elke maand leveren wij 4 tot 6 beautyproducten in een mooie box, bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum.

BLUX is een exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands meest bekende hair & make-up artist: Mari van de Ven!
Mari zal ons maandelijks helpen met het selecteren van de mooiste producten en uitleg geven over hoe je deze producten kunt gebruiken.

  • Ontvang elke maand 4 tot 6 cosmetica producten
  • De producten worden met zorg geselecteerd in samenwerking met Mari van de Ven!
  • Slechts €14,95 per maand & gratis verzending
  • Maandelijks opzegbaar

Dus voor maar 14,95 heb je deze box al in huis! Elke maand zitten er weer nieuwe producten in van zowel bekende merken als wat minder bekende merken in Nederland. Het feit dat er ook wat minder bekende merken bij zitten sprak mij heel erg aan, we zijn al vaak geneigd om de bekendste merken te kopen en de upcoming merken een beetje te negeren. Daarom ben ik hier extra benieuwd naar!

Deze maand hebben wij wederom een box samengesteld met voor ieder wat wils! De box is gevuld met make-up producten van Beebee Professional en Doucce Cosmetics, een haarverzorgingsproduct van Batiste, een nagelverzorgingsproduct van Trind Cosmetics en een gloednieuw huidverzorgingsproduct van NIVEA!

Dit is wat ik zag toen ik de BLUX BOX opende. Wauw ik ben zo benieuwd! Laten we snel gaan kijken naar de producten van April 2017!

Trind Nail Balsam

Trind Cosmetics is al ruim 25 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Voor ieder nagelprobleem heeft Trind Cosmetics wel een oplossing! In jouw box zit de Nail Balsam. De Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroep te bevorderen. eigenlijk is het een soort moisturizer voor je nagels! Kijk voor het complete assortiment van Trind op: www.Trind.com/webshop
Full Size: aanbevolen verkoopprijs €14,20

NIVEA Care Itensief Voedende Crème – 100ML

Wij laten jou graag kennis maken met het nieuwste product van NIVEA: de NIVEA Care Voedende Crème waarmee je jezelf van top tot teen verzorgt! De revolutionaire formule met verzorgende Hydrowax voedt je huid intensief en plakt niet. Een echt WOW-gevoel op je huid. Je huid wordt intensief gevoed gedurende meer dan 24 uur en voelt heerlijk zacht aan. Verkrijgbaar in 100ml en 200ml.
100ML: aanbevolen verkoopprijs €4,49

Een crème zoals deze moet je natuurlijk een langere tijd testen om een echte goede review te kunnen geven. Ik heb hem nu pas sinds 21 April in gebruik dus ik kan alleen nog maar een eerste indruk geven. Mijn eerste indruk van deze crème is wel zeer positief! Ik heb nu een langere tijd gehad last gehad van enorm veel puistjes en acne sinds ik gestopt was met de pil. Hierdoor heb ik erg voedende crèmes zoals deze vermeden omdat het mijn huid alleen maat vetter maakte. Nu ik weer begonnen ben met de pil en mijn huid weer zo goed als ”clean” is, is mijn huid ook weer wat droger aan het worden en merk ik dat ik weer behoefte heb aan een crème die mijn huid wat meer voedt. Deze crème doet dit zeker! Hij plakt niet en trekt snel in. Heerlijk om ’s ochtends op te doen voordat ik aan mijn make-up routine begin!

Beebee Professional Highlighter Powder – Full Size

Deze Highlighter Powder van Beebee Professional is een echte spring-musthave! De highlighter is sterk gepigmenteerd en verrijkt met Marula olie waardoor er een glanzend en rijk effect ontstaat op je huid. De zijdezachte, crèmige poederige textuur zorgt ervoor dat de poeder naadloos aansluit bij jouw make-up look en heel gemakkeijk blend met andere make-up producten. Gebruiksadvies: Breng de highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen, je neusbrug, je cupidoboog en je kin voor een stralende, gezonde look.
Full Size: aanbevolen verkoopprijs €21,50

Over deze highlighter komt binnenkort een uitgebreide review, dus stay tuned!

Batiste Droogshampoo Cherry – Travel Size

BLUX BOX

Een goede coupe is als een kers op de taart en die creëer je met Batiste Cherry. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Batiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. gebruiksadvies: Goed schudden voor gebruik. Houd de bus ongeveer 3- centimeten van het haar en spray de droogshampoo over de haarwortels, terwijl je je haar pluk voor pluk optilt. Masseer de droogshampoo in met je vingertoppen. Borstel je haar en breng het in model. En voilà, een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd!
Travel Size: 50ML, aanbevolen verkoopprijs €1,99

Ik heb de droogshampoo al gebruikt en ik kan je vertellen dat hij ontzettend lekker ruikt! Hij doet heel erg goed zijn werk en mijn haar voelt super fris op de 2e dag na het wassen. Batiste is natuurlijk een super fijn merk, en ook deze droogshampoo hebben ze goed gedaan! Good job Batiste.

Doucce Click Click Lipstick – Full Size

Het Amerikaanse merk Doucce is in een snel tempo een geliefd merk geworden voor make-up artiesten over de hele wereld. Één van hun bestsellers is de Click Click Lipstick! Deze lipstick is hoog gepigmenteerd, plakt niet en heeft een romige finish. Het product is verrijkt met verzachtende en hydraterende ingrediënten, waardoor de lipstick sensueel zacht aanvoelt. Het unieke en moderne ‘klik’ mechanisme zorgt ervoor dat de lipstick goed gesloten blijft wanneer deze niet in gebruik is.
Full Size: aanbevolen verkoopprijs $24,00/€22,50

Over deze lipstick ga ik nu verder niks vertellen omdat hier ook binnenkort een uitgebreide review over komt op mijn blog!

Wauw wat een supermooie producten zitten er in de box van April. Je hebt deze box dus al voor 14,95 in huis terwijl al deze producten samen maar liefst €64,68 waard zijn! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de highlighter en de lipstick, en daar zullen ook zeker snel reviews over online komen! Mijn eindconclusie is toch wel heel erg positief, deze producten zijn dus met zorg geselecteerd door make-up artist Mari van de Ven en voor een klein bedrag per maand kun jij deze producten thuis hebben! Al met al zou ik je zeker aanraden om de BLUX BOX eens uit te proberen.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met BLUXBOX, zij hebben mij de box opgestuurd. Mijn mening blijft ten alle tijden 100% eerlijk, ook als ik een product heb gekregen.

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge