Kwastenset | Aliexpress.com review

Ik was laatst met een vriendin en ze vertelde me dat ze echt verslaafd was aan een site waar ze allemaal goedkope spullen verkopen, namelijk Aliexpress. Ik had er wel al eens van gehoord maar zelf eigenlijk nooit echt naar gekeken of iets besteld op deze site. Ik ben altijd een beetje voorzichtig als het over deze soort sites gaat. ”komt het wel echt aan?””word ik niet opgelicht?” deze vragen gaan dan door mijn hoofd. Toen dacht ik ach, laat ik het maar gewoon eens proberen. Het leek me namelijk heel leuk om een nieuwe serie over te beginnen op mijn blog. Ik kwam op het idee om dingetjes te kopen op deze site om vervolgens te gaan kijken hoe de kwaliteit is en of je wel echt het product krijgt zoals deze op de site staat. Toen ben ik eens gaan shoppen en heb ik een aantal dingen gekocht.

kwastenset

Mijn verwachtingen van deze kwastenset

Vandaag is deze kwastenset aan de beurt. Ik kwam deze tegen op de site en ik werd meteen enthousiast van het uiterlijk van deze kwasten! Het rosé gouden handvat ziet er echt super luxe uit. Van de kwaliteit had ik geen hele hoge verwachtingen want deze kwastenset kostte slechts 3,38 euro. Dat is echt helemaal niet veel voor 12 kwasten. Ik had verwacht dat de haartjes puur plastic zouden zijn, dat de kwasten waarschijnlijk niet zacht zouden aanvoelen en dat ze je oogschaduw eerder weer weg zouden vegen dan dat ze het zouden aanbrengen.
Maar mijn verwachtingen zijn zeker veranderd..

 

kwastenset

Waarom zijn mijn verwachtingen veranderd over deze kwastenset?


Ten eerste: de kwasten zien er PRECIES zo uit als op de foto’s van aliexpress. Eerlijk gezegd was ik hier best wel een beetje verbaasd over.
Ten tweede: de haartjes zijn helemaal niet zo extreem plastic. Ze voelen zelfs redelijk echt aan (zullen ze niet zijn) en zijn ontzettend zacht.
Ten derde: de betaling was in een keer gelukt en de kwasten zijn super snel geleverd!
Ik heb de kwasten op 3 oktober besteld en ze zijn op 20 oktober binnen gekomen. Ze hebben er dus 17 dagen over gedaan. Bij het product zelf op de site stond dat het pakketje er tussen de 16 en 36 dagen over zou doen. Nou dit hebben ze dus perfect gedaan.

kwastenset

De kwasten met de witte haartjes zijn voornamelijk blendingkwasten. Je kunt hier echt heel makkelijk je oogschaduw mee blenden! Er zit 1 grotere fluffy kwast bij met donkere haartjes die kun je hier ook heel goed voor gebruiken. Verder heb je nog twee donkere kwasten en 2 kleinere witte kwasten gewone die heel fijn zijn om je oogschaduw aan te brengen op je ooglid en in je crease. Dan heb je nog een heel dun wit kwastje en een schuin afgesneden donkere kwast die je perfect kunt gebruiken voor je eyeliner of voor onder je waterlijn. Deze kwastenset is dus van alle markten thuis!

kwastenset

In de post van maandag over het palette van Makeup Revolution staan 3 looks die ik met dat palette heb gemaakt. Deze looks heb ik alle 3 gemaakt met deze kwastenset! Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze kwasten!

Ik heb de kwasten hier gekocht. Dus als je interesse hebt kun je ze daar bestellen. Je moet even geduld hebben voor de levering maar dan heb je ook wat!

Al met al vind ik dat zeker voor deze prijs deze kwastenset het enorm goed heeft gedaan. Zouden jullie het leuk vinden om meer Aliexpress reviews te lezen? laat het me dan zeker even weten in de reacties hieronder of op mijn social media!
kwastenset

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge