Action shape and blush palette | Review

Ik liep laatst in de Action en ik wanneer ik daar ben moet ik toch altijd even langs het rek van de cosmetica lopen (duh..). Ik zag dit palette liggen en ik dacht hey, dat ziet er wel heel mooi uit! Ik ben over sommige make-up producten van de Action best te spreken dus ik was heel erg enthousiast om dit palette te gaan testen!

Verpakking

De verpakking ziet er wat goedkoop uit en voelt niet heel stevig aan, maar dit hoef je bij de Action natuurlijk ook niet echt te verwachten. Doordat de verpakking doorzichtig is word je aandacht wel meteen getrokken naar het product. Dit vind ik wel heel slim. Verder is de verpakking niet heel bijzonder.

Inhoud

Er zitten 4 blush kleuren en 4 shapekleuren in het palette. Linksboven zit een hele lichte roze kleur blush en het wordt eigenlijk steeds een donkerdere kleur roze. Links beneden zit een hele lichte, bijna witte poeder met een rozige ondertoon. Daarnaast zit een gelige poeder die je kunt vergelijken met bananapowder. Daarna komen de echt shapekleuren, een lichte en een donkere kleur. Voor meiden die een hele lichte huid hebben zoals ik is de meest rechtse shapekleur wel erg donker.

Swatches

Wauw het pigment is echt enorm goed. De kleurtjes zijn wel heel erg poederig en dus niet heel zuinig in gebruik. Maar hey voor die prijs.. Je ziet nu heel goed dat de laatste shapekleur ontzettend donker is. Deze zou ik dus niet echt aanraden als je een lichtere huid hebt. Verder is de gelige poeder heel fijn voor onder de ogen. De blush zou ik heel voorzichtig aanbrengen aangezien het pigment zo ontzettend goed is. 1 keer met je kwast in de poeder en je hebt meer dan genoeg, ik zou hem zelfs nog even afkloppen.

Conclusie

Voor deze prijs ben ik echt heel erg te spreken over dit shape & blush palette van de Action. De kleuren zijn heel erg mooi en het pigment is echt verbazingwekkend goed! Ik zou oppassen met het aanbrengen en je kwast goed afkloppen. De shapekleuren zijn erg donker dus met een lichte huid zou ik deze heel subtiel aanbrengen of zelfs deze kleuren niet gebruiken.

Minpunten
♥ Erg poederig
♥ Verpakking is niet zo stevig
♥ Contourkleuren zijn erg donker

Pluspunten
♥ Goed pigment
♥ Mooie kleuren
♥ Goedkoop
♥ Eenvoudig in gebruik

Voor €1,99 is dit palette te koop bij de Action!

Ik hoop dat jullie iets gehad hebben aan deze review en voor dit geld zou ik dit palette zeker niet laten liggen!

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge